Beszámoló a Tekerj a szívedért! rendezvényünkről

Szerző: admin.hacsilajos Közzétéve:

Beszámoló a TEKERJ A SZÍVEDÉRT! elnevezésű rendezvényünkről
A borús-esős időjárási előrejelzés sokakat elriasztott, mégis 60 résztvevővel sikeresen lebonyolítottuk a “Tekerj a szívedért!” programunkat.
A regisztrációnál jelen volt szakmai támogatónk, az EGERBIKE, szervíztámogatást nyújtva az azt igénylőknek.
Kitelepült a rendőrség Mobil Bűnmegelőzési Centruma is, ahol több mint tízen éltek is a lehetőséggel, és regisztráltatták kerékpárjukat a bikesafe rendszerben.
Az egész eseményt az Országos Mentőszolgálat, az útvonalat pedig az Agria Polgárőr Egyesület, az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport és a Felsőtárkányi Polgárőr Egyesület biztosította. Köszönjük segítő közreműködésüket!
A rajt előtt a Dobó téren dr. Abonyi János, kardiológus főorvos, egyesületünk elnöke és Minczér Gábor, Eger MJV alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket.
A felsőtárkányi célban a tóparton Bajzát Ferenc Felsőtárkány alpolgármestere üdvözölte a begördülő kerékpárosokat. Ezután dr. Abonyi János méltatta a mozgás, a kerékpározás hasznosságát a szívbetegségek megelőzésében. A Pöttyös kávézó limonádéval várta a biciklivel érkezőket.
Végül Vincze-Pap Kálmánné, egyesületünk titkára átadta az EGERBIKE felajánlásaként az ajándékcsomagokat a legidősebb résztvevőnek, Pál Jánosnénak (77), valamint ajándékcsomagot kaptak a legfiatalabb biciklisták is: Palotai Dorka (11), Balogh Noel (5 és fél) és Balogh Menyhért (5 és fél éves) is.
Gratulálunk nekik és minden résztvevőnek, valamint minden szervezőnek a rendezvény sikeres lebonyolításához!
Sajnos az előrejelzés szerint megérkezett az eső, így a visszafelé vezető utat zuhogó esőben kellett megtenniük a kerékpározóknak.
Az esőben a távot teljesítő 12 tagunk az egyesülettől elismerő oklevelet kapott.
Kategóriák: Hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük