A Székesfehérvári Szív Egyesület levele az országos sporttalálkozó elhalasztásáról

Szerző: admin.hacsilajos Közzétéve:

Tisztelt Egyesületi Vezetők, kedves sporttársak !

A Magyar Szív Egyesületek Országos Szövetsége által szervezett V. jubileumi sporttalálkozóval kapcsolatos 2020.03.25.-én kelt levelünkre hivatkozva tájékoztatást adunk közre, mint a szervező város egyesülete.

Meghoztuk a döntést! ( Idézett: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármester leveléből) „ A Magyar Kormány 2020.április 30-i tájékoztatása alapján 2020. augusztus 15. napjáig semmilyen szabadtéri rendezvényt nem lehet tartani, így önkormányzati rendezvények sem lesznek! Az idei sporttalálkozó ELMARAD!

Megvizsgálva az események megszervezését – figyelemmel az Önkormányzatnak a veszélyhelyzet kezelésével összefüggésben megváltozott bevételi forrásaira és a nem várt jelentős kiadásaira, sajnálattal értesítem, hogy az év folyamán nem áll módunkban a sportrendezvény támogatása. Ennek okán tisztelettel javaslom az idei évre tervezett sportversen lemondását! „ ( idézet vége)

A MASZEOSZ elnök Orbán Csaba telefonos megbeszélésére hivatkozva, előre láthatólag ezzel a lehetőséggel a jövő évben kívánunk élni.

Remélem levelem jó egészségben talál benneteket, bízom  a járvány mielőbbi lecsengésében.

Mindenkinek jó egészséget, türelmet, kellemes nyarat kívánok a Székesfehérvári Szív Egyesület tagjai nevében. Megértésetek köszönöm.

Találkozunk JÖVŐRE!

Székesfehérvár 2020. május 12.          Komjáthy György

elnök

Kategóriák: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük