Egyesületünk a Civil Kerekasztal internetes konferenciáján

Szerző: admin.hacsilajos Közzétéve:

Egyesültünk az Egri Civil Kerekasztal internetes konferenciáján 2021. február 3-án

  1. február 3-án tartotta az Egri Civil Kerekasztal internetes konferenciáját. Ezen a rendkívüli konferencián, amely egyébként a “Civil Randevút ” hivatott helyettesíteni, egyesületünk képviseletében részt vett Vincze-Pap Kálmánné, az ESZE titkára is.Ezen megemlékeztek a szekciók 2020. évi civil önkénteseiről, a 2020-as év civil szervezeti támogatójáról, ezt a címet a Govinda Étterem érdemelte ki.

Itt nyílt lehetőségük, sajnos csak egy nagyon rövid bemutatkozásra, a kerek évfordulós szervezeteknek a 10. évtől 100. évig. Mi a 25 évesek csoportjában mondhattunk 10 mondatot magunkról 3 fotó kíséretében.

Pedig erre az alkalomra Szántó László, egyesületi tagunk készített egy remek kis bemutatkozó videót, ami nem kerülhetett bejátszásra.  Úgy gondoltuk, hogy ennek ellenére közreadjuk, hogy legalább virtuálisan, közösen emlékezzünk. Bízzunk abban, hogy a 25+1 évet már élőben közösen tudjuk ünnepelni, akár kint a szabadban.

Az Egri Szív Egyesület 3:48 perces bemutatkozó filmjét az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni: https://youtu.be/AOeeGwYoZFA

 

Kategóriák: Hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük