TÁJÉKOZTATÓ ONLINE VEZETŐSÉGI ÜLÉSRŐL

Szerző: admin.hacsilajos Közzétéve:

Az egyesület vezetősége 2021. március 25-én 17.00 órától megtartotta első online videóösszejövetelét. A 45 perces konferenciabeszélgetésen részt vett dr. Abonyi János elnök, Tuza Ervin elnökhelyettes, Vincze-Pap Kálmánné titkár, Námor Miklós gazdasági vezető, Bedécsné Tóth Katalin az ellenőrző bizottság elnöke és Hacsi Lajos elnökségi tag.

A technikailag is sikeresen lebonyolított beszélgetés célja a kipróbáláson túl a 2021. április 8-i vezetőségi ülés előkészítése volt. Titkárunk vázolta az elmúlt év történéseit és az idén várható feladatokat. Szóba került az idei közgyűlés előkészítése is, amelyet a járványhelyzet miatt a tavalyihoz hasonlóan tudunk csak lebonyolítani, kiegészítve azzal, hogy megteremtjük az online csatlakozás lehetőségét is azok számára, akiknek megvannak az ehhez szükséges eszközei. Tekintettel arra, hogy a remélhetően még az idén beinduló tornaórán csak covid-19 ellen beoltottak vehetnek majd részt, tervezünk egy névre szóló felmérést a beoltott egyesületi tagokról.

Az áprilisi vezetőségi ülésről és az ott született döntésekről részletesen tájékoztatjuk majd a tagságot.

Addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk! Vigyázzatok magatokra!

Az ESZE vezetősége

Kategóriák: Hírek