Tájékoztató a vezetőség üléséről

Szerző: admin.hacsilajos Közzétéve:

Kedves Egyesületi Tagok!

Vezetőségünk 2021. november 8-án tartotta soron következő ülését. Jelen voltak: Dr. Abonyi János elnök, Tuza Ervin alelnök, Vincze-Pap Kálmánné titkár, Hacsi Lajos elnökségi tag és Bedécsné Tóth Katalin az ellenőrző bizottság elnöke.

A vezetőség meghallgatta a titkár beszámolóját a 2021. évről, amelyre sajnos ismét rányomta bélyegét a pandémia. Ennek ellenére találkoztunk május 20-án Hekeli Sándor sírjánál, május 27-én megtartottuk, igaz csak online, az éves közgyűlésünket, június 25-én megünnepeltünk egyesületünk fennállásának 25+1. évfordulóját, szeptember 4-én kirándultunk Tokajba, szeptember 18-án képviseltük egyesületünket Eger XXVI. civil ünnepén az érsekkertben. A miskolci testvéregyesületünk meglátogatása elmaradt, jövő tavaszra tervezzük a bepótlását.

Sajnos a tornaterem felújítása még mindig nem készült el, az átadás novemberben nem is várható. Így a tornaórákat nem tudjuk elkezdeni.

Ha a járványhelyzet engedi szeretnénk még az idén egy összejövetelt tartani és a farsangi vacsoraestünket is beterveztük 2022. február 18 vagy 25-ére.

Az 1%-os felajánlásokból az idén egyesületünk 383.000 forintot kapott. Köszönjük a támogatást!

Megpályázzuk a novemberben esedékes NEA pályázatot, amit november 18-ig lehet benyújtani, amivel 350.000 forintot lehet nyerni eszközvásárlásra.  Ha megnyerjük, a kapott pénzből okoskarkötőket vásárolnánk, amivel a tornaórán résztvevőknek közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, oximéter, kalóriaszámláló, és sebességmérés lehetséges. Ezen kívül vásárolnánk az egyesületnek egy multifunkciós nyomtatót, amivel másolni és szkennelni is lehetséges lenne.

A járvány negyedik hullámának erősödése miatt, a nemzetközi tudományos eredmények és szakmai ajánlások ismeretében vezetőségünk ajánlja a tagság figyelmébe a második oltás után 4 hónappal a harmadik oltás beadatását.

A későbbi programjainkon csak az vehet részt, aki megkapta a 3. oltást.

Tekintettel a várható szigorításokra, a programjaink tervezése és lebonyolítása előtt szeretnénk ismét meggyőződni tagságunk lehetséges védettségi szintjéről. Ezért a közeljövőben ismét elindítunk egy az előzőhöz hasonló anoním felmérést a harmadik oltás felvételéről. Ismét bízunk a tagság megértésében és aktív részvételében!

Egyébként minden tervünk teljesítése továbbra is az aktuális járványhelyzettől függ!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, a mielőbbi személyes találkozás reményében!

Üdvözlettel az ESZE vezetősége

Kategóriák: Hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük