Tájékoztató a vezetőség 2022. 01. 27-i online üléséről

Szerző: admin.hacsilajos Közzétéve:

Tájékoztató az online vezetőségi ülésről

Vezetőségünk 2022. január 27-én, csütörtökön 17.00 órától — a pandémiára tekintettel online — tartotta soron következő ülését. Részt vettek: Dr. Abonyi János elnök, Tuza Ervin alelnök, Vincze-Pap Kálmánné titkár, Hacsi Lajos elnökségi tag és Bedécsné Tóth Katalin, az ellenőrző bizottság elnöke.

Vincze-Pap Kálmánné bejelentette, hogy a NEA pályázaton 350.000 forintot nyertünk eszközvásárlásra. A kapott pénzből okoskarkötőket vásárolunk, amivel a tornaórán résztvevőknek közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, oximéter, kalóriaszámláló és sebességmérés lehetséges.

A Székesfehérvári Szív Egyesület megrendezné 2022. július 22-23-24-én az V. jubileumi sporttalálkozót, melyre szeretettel várnak bennünket, és február 1-jéig kérik az előzetes jelentkezést. Vezetőségünk elhatározta, hogy előzetesen 15 fővel bejelentkezik, jelzi egyesületünk részvételi szándékát. A jelentkezés részletes feltételeiről, a konkrét személyes jelentkezésekről később.

Az idén lejár a vezetőség 3 évre szóló mandátuma, ezért március 31-ig vezetőségválasztó közgyűlést kell tartanunk. Ennek időpontját 2022. március 24-ére, csütörtökön 17.00 órára tűztük ki.

Ennek előkészítésére az elkövetkező napokban 3 tagú jelölőbizottságot fogunk felkérni. Szeretnénk a közgyűlést jelenléttel megtartani, de ha a pandémia ezt nem engedi, felkészülünk a közgyűlés és a szavazás online megtartására is.

Ha a járványhelyzet engedi, szeretnénk még a tavasszal egy összejövetelt tartani és a betervezett farsangi vacsoraestünket pótolni. Ezért a húsvétot követően 2022. április 22-én, pénteken tartanánk egy összejövetelt.

Sajnos, a napi majd húszezres új fertőzöttre tekintettel február 2-án a tornaórákat nem tudjuk elkezdeni. Reményeink szerint — a januárt és a februárt még kihagyva — március végén, április elején a tornaórákat már megtarthatjuk. Így az áprilisi, májusi, júniusi tornaórák elegendőek lesznek a júliusi országos sportnapokra való felkészülésre is.

Egyébként minden tervünk teljesítése továbbra is az aktuális járványhelyzettől függ!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk a mielőbbi személyes találkozás reményében!

Üdvözlettel az ESZE vezetősége

Kategóriák: Hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük