TEKERJ A SZÍVEDÉRT!

Szerző: admin.egrisziv Közzétéve:

Tekerj a szívedért!
A szemerkélő eső ellenére 78 fő gyűlt össze a Dobó téren egyesületünk Szív világnapi rendezvényére. A regisztráció alatt a rendezők és a segítők vérnyomást mértek, pogácsával és ásványvízzel kínálták a megjelenteket. Az Egerbike munkatársa készségesen segített a kerékpárok átvizsgálásában. A résztvevőket dr. Abonyi János kardiológus főorvos, egyesületünk elnöke köszöntötte, majd több mint 50 fő vágott neki kerékpárjával a 2×13 kilométeres távnak Felsőtárkányig és vissza. Felsőtárkányban a település polgármestere, Szántósi Rafael üdvözölte a kerékpárosokat, majd dr. Abonyi János méltatta az egészségmegőrzés fontosságát és a Szív világnapjának jelentőségét. A frissítő ponton a Pöttyös kávézó limonádéval, ásványvízzel és süteményekkel kedveskedett a résztvevőknek. A ráérősebbek megvárták míg újra kisüt a nap és úgy indultak vissza Egerbe a jól sikerült rendezvény után.
Ezúton is köszönjük az Egerbike szakmai támogatását, valamint az egri, a felsőtárkányi polgármesteri hivatal, valamint a Pöttyös kávézó támogatását, akik hozzájárultak a Tekerj a szívedért! program sikeréhez!
Kategóriák: Hírek