Támogass bennünket!

JÓ A SZÍVED? ?

? LÉGY JÓSZÍVŰ! ?

Támogasd egyesületünket adód 1 %-ával,

valamint az éves helyi iparűzési adód 2%-ával!

Adószámunk: 18588701-1-10

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vállalkozókat/Vállalkozásokat, hogy Eger Megyei Jogú Városban továbbra is lehetőségük van az adózóknak arra, hogy a bevallott és megfizetett helyi iparűzési adójuk meghatározott részének felhasználásáról egy általuk megjelölt kedvezményezett javára rendelkezzenek. A felajánlás szabályait Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának 60/2009. (XI.27.) számú rendelete a helyi iparűzési adó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról rögzíti. (Bővebb információkat honlapunkon www.eger.hu találnak az érdeklődők.)

Amennyiben, a vállalkozónak a 2017. évi iparűzési adóbevallásában legalább ötszázezer forint éves adófizetési kötelezettsége keletkezett, úgy az önkormányzat által rendszeresített „EGER1787C” számúÁNYK típusúnyilatkozatban rendelkezhet a megfizetett iparűzési adójának 2%-ának felhasználásáról. A nyilatkozatban jelölhető az éves helyi iparűzési adóbevallásban szereplő adó összegének 2%-a, legalább tízezer, de legfeljebb kettőszázezer forint. A kedvezményezettek Eger Megyei Jogú Város illetékességi területén lévő állami, egyházi és önkormányzati fenntartású költségvetési szervek, intézmények, oktatási intézmények, továbbá a rendelet 5.§-ában meghatározott civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) lehetnek.

Kategóriák: Kiemelt